Meniu
Coșul meu

Buchete de crini

Buchet7 Trandafiri premium, 5 Lisianthus, 5 FreziiAranjamentmanual în atelierul Florăria FocșaniÎmpachetareîn hârtie albă tip kraftLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadăugării u..
254 RON
Buchet mixt
Stoc epuizat
  ↵ Buchet 4 Crini asiatici, 9 Gerbera, 9 Trandafiri, 5 Santine , Gypsophila Aranjament manual in atelierul Floraria Focsani Impachetare in hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Livrare optiune de a ale..
307 RON
Buchet mixt
Stoc epuizat
  ↵ Buchet6 Gerberă, 1 Crin parfumat, 3 Solidago, 3 SantineAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dori..
144 RON
Buchet mixt
Stoc epuizat
  ↵ Buchet3 Crini parfumați, 7 CraspediaAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuită..
144 RON
Buchet mixt Crini si Lisianthus
Stoc epuizat
  ↵ Buchet3 Minirosa, 2 Crini parfumați, 3 Lisianthus, 3 GerberăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie albă tip kraftLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPos..
184 RON
Buchet mixt Varicolored
Stoc epuizat
Buchet4 Minirosa, 4 Trandafiri premium, 7 Iriși, 3 Crini asiatici, 4 Gerberă , 3 Hypericum , 2 Florea soareluiAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și oară livrării (ex: puteți plasa comand..
294 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)