Meniu
Coșul meu

Buchete de Bujori

Buchet 25 Bujori
Pre-Comandă
  ↵ Buchet25 Bujori olandezi în nuanțe de roz și albAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livr..
610 RON
Buchet 25 Bujori
Pre-Comandă
  ↵ Buchet25 Bujori olandezi nuanță roz palAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratu..
610 RON
Buchet 35  bujori multicolori
Pre-Comandă
  ↵ Buchet35 Bujori olandezi multicoloriAranjamentmanual în atelierul Florăria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuită..
815 RON
  ↵ BuchetRealizat din numărul de bujori dorit(Prețul afișat este la bucată! Trebuie adăugată numărul de fire dorit)Aranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: p..
31 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)