Floraria online Focșani vă pune la dispoziție cei mai frumoși trandafiri criogenați Focșani

Trandafirii criogenați sunt uscați prin congelare, adică sunt supuși unui proces de de îndepărtarea a apei din petale, după care, acestea se îngheață și se plasează sub vid pentru 3 săptămâni. Pentru că petalele sunt conservate una căte una, trandafirii se vor reconstrui manual după acest proces. Aspectul petalelor se va păstra perfect, iar trandafirul va avea textura unuia proaspăt cules. 

Deși trandafirii astfel tratați se bucură de o durată de viață de până la 25 ani, noi vă spunem că se pot păstra pentru totdeauna dacă se va respecta o serie de reguli simple și vor fi îngrijiți corespunzător. Trandafirii se livrează sub o cupolă de sticlă, care îi protejează de umiditate și împiedică depunerea prafului. Aceștia nu se expun direct la soare, nu se udă, nu se ating, se păstrază la o temperatură cuprinsă între 5 – 25˚C și o umiditate recomandată de 30% și 70%. 

Printr-o comandă de Trandafiri Focșani veți alege să faceți cel mai frumos cadou, ce poate dura o viață, dăruind astfel cea mai frumoasă amintire. 

Florărie Focșani vă invită să vă alegeți trandafirul criogenat la care ați visat și vă oferă mai multe variante de culori și dimensiuni. Vă invităm să dăruiți orice trandafir v-a cucerit și vă mai spunem puțin din semnificația acestora în funcție de culori, astfel ca dumneavoastră să alegeți mai ușor. Prin urmare: 

- Trandafirul roșu semnifică: iubirea, focul de pasiune, frumusețea sau curajul; 

- Trandafirul mov semnifică: dragostea la prima vedere, adorația, eleganța; 

- Trandafirul albastru semnifică: misterul sau înțelepciunea; 

- Trandafirul alb semnifică: loialitatea, puritatea sau sinceritatea; 

- Trandafirul roz semnifică: admirația, fericirea, grația sau delicatețea;  

- Trandafirul portocaliu semnifică: atracția, pasiunea, fascinația; 

- Trandafirul galben semnifică: prietenia, armonia, veselia sau optimismul;  

Alături de aceste semnificații transmise prin viu grai, noi v-am pregătit și trandafirii gold care egalează o bijuterie, sau cei multicolori care reușesc să transmită mai multe sentimente la un loc. 

Cu un trandafirt criogenat veți cuceri instant. Întotdeauna veți atinge punctul sensibil al oricărei doamne sau domnișoare, indiferent că doriți să felicitați, să mulțumiți sau să marcați cele mai importante momente din viața dumneavoastră și a dumnealor. Un trandafir criogenat este și va fi întotdeauna o alegere fericită, pentru că nu este o floare ce bucură limitat, ci una care bucură nelimitat, pentru o viață.