Meniu
Coșul meu

Despre Floraria Focsani


Noi stim ca acolo unde cuvintele par sa nu ne mai ajunga, sau nu ne mai ajuta sa ne exprimam, ne sprijina florile. Ele intotdeauna „rostesc“ sentimentele noastre, si, asemeni diamantelor, ofera lumina si stralucire in locul in care ajung.Ele sunt cele ce ne insotesc in toate momentele speciale: la casatorie, la zile de nastere, la despartiri…

Fiecare dintre noi priveste cu emotie primii ghiocei si toporasi si se imbata de mirosul freziilor si al zambilelor imediat dupa ce zapada se topeste, insa tot asa de grea e despartirea de frumoasele si “zburlitele” crizanteme, care uneori rezista in fata frigului pana tarziu in noiembrie.

Florile cu miresmele, formele, culorile si capriciile lor sunt parte a existentei si a sufletului nostru, ele exprima pasiune, respect, regrete, fericire sau prietenie.

FlorariaFocsani.ro preia comenzii online din toata lumea livrand la domiciliu la data si ora stabilita de client. Pentru fiecare comanda se realizeaza aranjamente florale cu un design unicat si personalizat pentru fiecare client in parte.

La toate produsele se pot achizitiona accesorii din pagina produsului.

Plata se face cu cardul , transfer bancar sau prin transfer de plati western union sau moneygram.

Platile online sunt 3D Secure.

Imaginile prezentate in magazinul online sunt cu titlu de prezentare.

Realizarea lor fiind facuta in functie de imaginatia artistului floral sau al sezonului floral.