Meniu
Coșul meu

Blog RSS Feed

16 nov. Flori care simbolizează prietenia
0 63
Chiar dacă de cele mai multe ori florile se ascociază cu sentimentul de iubire și se oferă în semn de dragoste, noi obișnuim să oferim flori ca simbol al prieteniei, chit că avem sau nu o ocazie specială. Cu siguranță ați dăruit buchete de flori unei..
16 nov. Ce semnifică florile?
0 58
Florile sunt întotdeauna prilej de bucurie, aducătoare de frumos și transmit cele mai de preț sentimente: de iubire, de adorație, de mulțumire, de admirație, etc. Aceste plante vii, ce se regăsesc într-o diversitate de forme, culori și miresme, trans..
16 nov. Flori de toamnă comandate online
0 61
Primele flori pe care le asociem cu toamna, sunt crizantemele. Atunci când ne gândim la soarele difuz, blând și la vremea din ce în ce mai răcoroasă, aceste flori, înmiresmate specific, într-o varietate de culori și nuanțe parcă rupte din paleta crom..
16 nov. Comandați flori online, pentru prima întâlnire
0 62
Când ne gândim la prima întâlnire, știm cu toții că aceasta vine la pachet cu o serie de emoții: bucurie și entuziasm pentru perioada de descoperire care urmează. Acesta este „cartea de vizită” a unei persoane, este momentul în care se creează prima ..
16 nov. Florile ne oferă o stare de bine
0 64
Studiile au arătat că buchetele de flori, prin aspectul și mirosul lor ne reduc stresul și ne stimulează producerea de endorfine, substanțe ce se produc la nivelul creierului și sunt responsabile de nivelul nostru de fericire. Aceste plante vii, indi..
16 nov. Un bărbat galant își surprinde partenera cu flori online
0 53
Femeile își doresc flori și se plâng adesea că partenerii lor nu sunt romantici, sau nu le place să dăruiască flori. Domnele își doresc surprize, vor să fie alintate, iar domnii nu prea știu cum să procedeze sau uită. În cele mai frecvente situații b..
Afişare 1 - 6 din 18 (3 pagini)