Meniu
Coșul meu

Blog RSS Feed

13 dec. Motive pentru care florile le fac mereu fericite pe femei
Florăria Focșani 0 804
Este gânditorFaptul că ai fost la florărie și ai ales ceva special pentru ea, face ca o femeie să se simtă specială. Se simte iubita!Este un lucru sigur, nu poți greșiDacă alegi o bijuterie sau un parfum, de exemplu, există șansa să faci o alegere gr..
16 nov. Flori care simbolizează prietenia
0 589
Chiar dacă de cele mai multe ori florile se ascociază cu sentimentul de iubire și se oferă în semn de dragoste, noi obișnuim să oferim flori ca simbol al prieteniei, chit că avem sau nu o ocazie specială. Cu siguranță ați dăruit buchete de flori unei..
16 nov. Ce semnifică florile?
0 622
Florile sunt întotdeauna prilej de bucurie, aducătoare de frumos și transmit cele mai de preț sentimente: de iubire, de adorație, de mulțumire, de admirație, etc. Aceste plante vii, ce se regăsesc într-o diversitate de forme, culori și miresme, trans..
16 nov. Flori de toamnă comandate online
0 590
Primele flori pe care le asociem cu toamna, sunt crizantemele. Atunci când ne gândim la soarele difuz, blând și la vremea din ce în ce mai răcoroasă, aceste flori, înmiresmate specific, într-o varietate de culori și nuanțe parcă rupte din paleta crom..
16 nov. Comandați flori online, pentru prima întâlnire
0 222
Când ne gândim la prima întâlnire, știm cu toții că aceasta vine la pachet cu o serie de emoții: bucurie și entuziasm pentru perioada de descoperire care urmează. Acesta este „cartea de vizită” a unei persoane, este momentul în care se creează prima ..
16 nov. Florile ne oferă o stare de bine
0 224
Studiile au arătat că buchetele de flori, prin aspectul și mirosul lor ne reduc stresul și ne stimulează producerea de endorfine, substanțe ce se produc la nivelul creierului și sunt responsabile de nivelul nostru de fericire. Aceste plante vii, indi..
Afişare 1 - 6 din 19 (4 pagini)