Meniu
Coșul meu

Oferte speciale

Aranjament floral 7 Cymbidium Aranjament floral 7 Cymbidium
-6 % Stoc epuizat
Flori    7 cupe Orhidee Cymbidium culori variate Aranjament    manual în atelierul Florăria Focșani Important Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărie Livrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comand..
159 RON 149 RON
Aranjament floral 9 Cymbidium Aranjament floral 9 Cymbidium
-6 % Stoc epuizat
Flori    9 cupe Orhidee Cymbidium culori variate Aranjament    manual în atelierul Florăria Focșani Important Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărie Livrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comand..
191 RON 180 RON
Buchet31 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilita..
475 RON 425 RON
Coroană funerară pe suport de burete realizată din crizantemă alba, minigerbera roz, lisianthus alb si completat cu verdeata ,pentru a-i oferi un aspect plin.Verificati telefonic culorile florilor disponibile pentru acest model!Mesaje coroane funerare :Adio prieten dragAdio, înger dragAi fost, ești ..
550 RON 450 RON
Coroniță Ornamentală Natur Crăciun
-6 % Stoc epuizat
Perioada Crãciunului se aflã sub semnul așteptãrii, iar coronițele contribuie semnificativ la crearea acestei stãri de spirit.Coroniță ornamentală de Crăciun din brad natural decorată cu elemente decorative specifice perioadei, globulețe, conuri naturale de brad, fructe uscate.Coronița are 50 ..
165 RON 155 RON
Perioada Crãciunului se aflã sub semnul așteptãrii, iar coronițele contribuie semnificativ la crearea acestei stãri de spirit.Coroniță ornamentală de Crăciun din brad natural decorată cu elemente decorative specifice perioadei, globulețe, conuri naturale de brad, fructe uscate.Coronița are 50 cm dia..
155 RON 140 RON
Crăciuniță sau Poinsettia
-20 % Stoc epuizat
 Disponibil prin precomandă.   Crăciunița sau Poinsettia-sfaturi pentru îngrijire  Crăciunița este una dintre plantele de apartament cel mai ușor de îngrijit și, poate de aceea, una dintre cele mai des întâlnite în apartamentele noastre. Plantă este recunoscută de toată..
113 RON 90 RON
Nephrolepsis sau Feriga, se numără printre plantele care ajută la purificarea aerului din apartament.Feriga nu este o plantă pretențioasă, dar are nevoie de un loc umed și relativ întunecat . Este una din plantele care se simt foarte bine în baie și în bucătărie, dar și în locurile umbroase din curt..
110 RON 90 RON
Trandafir Criogenat Multicolor XXL Trandafir Criogenat Multicolor XXL
-11 % Stoc epuizat
 Trandafirii criogenati sunt opțiunea cea mai potrivită pentru a fi oferiți indiferent de ocazie, nu doar pentru că sunt deosebiți, dar mai ales pentru că ei durează.  Trandafir criogenat  cu diametrul de 7.5 cm, în cupolă de sticlă , înălțime 26 cm.    Aranjament rea..
280 RON 250 RON
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)