Meniu
Coșul meu

Oferte speciale

Aranjament floral 7 CymbidiumAranjament floral 7 Cymbidium
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-5 %
Model: AF20
Flori    7 cupe Orhidee Cymbidium culori variate Aranjament    manual în atelierul Florăria Focșani Important Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărie Livrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comand..
194 RON 184 RON
Aranjament floral 9 CymbidiumAranjament floral 9 Cymbidium
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-4 %
Model: AF209
Flori    9 cupe Orhidee Cymbidium culori variate Aranjament    manual în atelierul Florăria Focșani Important Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărie Livrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comand..
236 RON 226 RON
Buchet de 31 Trandafiri
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-8 %
Model: BT331
Buchet 31 Trandafiri premium Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani Împachetare în hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satin Livrare opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la da..
487 RON 447 RON
Crăciuniță sau Poinsettia
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-20 %
Model: CR1
 Disponibil prin precomandă.    Crăciunița sau Poinsettia-sfaturi pentru îngrijire   Crăciunița este una dintre plantele de apartament cel mai ușor de îngrijit și, poate de aceea, una dintre cele mai des întâlnite în apartamentele noastre. Plantă este recunoscută ..
113 RON 90 RON
Nephrolepis - Feriga la ghiveci cu cârlig
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-18 %Stoc epuizat
Model: FGC
Nephrolepsis sau Feriga, se numără printre plantele care ajută la purificarea aerului din apartament. Feriga nu este o plantă pretențioasă, dar are nevoie de un loc umed și relativ întunecat . Este una din plantele care se simt foarte bine în baie și în bucătărie, dar și în locurile umbroase din ..
110 RON 90 RON
Trandafir Criogenat Multicolor XXLTrandafir Criogenat Multicolor XXL
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-7 %Stoc epuizat
Model: MTCXXL
 Trandafirii criogenati sunt opțiunea cea mai potrivită pentru a fi oferiți indiferent de ocazie, nu doar pentru că sunt deosebiți, dar mai ales pentru că ei durează.  Trandafir criogenat  cu diametrul de 7.5 cm, în cupolă de sticlă , înălțime 26 cm.    Aranjament rea..
300 RON 280 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)