Meniu
Coșul meu

Termeni si Conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.


Compania CÎTU WEB CONSULTING SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.


Acest site este intretinut si administrat de CÎTU WEB CONSULTING SRL

Intregul continut al acestui site www.florariafocsani.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea CÎTU WEB CONSULTING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei CÎTU WEB CONSULTING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


CÎTU WEB CONSULTING SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


CÎTU WEB CONSULTING SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.


Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel. CÎTU WEB CONSULTING SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. CÎTU WEB CONSULTING SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la florariafocsani.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.


In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Produsele neconforme cu prezentarea de pe site

Se pot schimba la cerere in conditiile legii 449/2003, republicata 2008 si a OG 130/2000. Produsele perisabile (flori taiate, plante) se pot schimba sau reconditiona gratuit numai daca s-a facut o sesizare intemeiata scrisa si transmisa prin mijloacele de comunicare prezente pe site (fax, mail) in maxim 24 de ore de la livrare.

www.florariafocsani.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale din Romania.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.florariafocsani.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania CÎTU WEB CONSULTING SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.


Anularea sau schimbarea comenzii de catre client

Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0759 01 31 05.

Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!

Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.

O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.

Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 50 - 60 % din valoarea comenzii.

Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.


Rezolvarea problemelor legate de plata

Decizia de a cumpara flori online pe www.florariafocsani.ro este una sigura avand in vedere ca tranzactiile pe pagina noastra sunt asigurate prin www.mobilpay.ro . Se poate intampla insa uneori sa existe erori in tranzactia bancara care sa intarzie acceptarea comenzii de catre noi. In cazul unui mesaj din partea bancii sau din partea noastra legat de plata va rugam sa ne contactati la 0759 01 31 05.

Platile facute in afara orelor de program si eventualele probleme care pot aparea pot intarzia comanda si, desi regretam orice intarziere, nu detinem controlul acestor situatii si nu vom opera rambursarea platii.


Aranjamente florale si disponibilitatea lor in functie de anotimp

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.

Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.

Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.


Aranjamente deteriorate

Aranjamentele florale sunt transportate cu grija si sunt alcatuite din materie prima de calitate. Se poate insa intampla in foarte rare ocazii ca aranjamentele sa nu ajunga in cea mai buna stare la destinatar.

Daca acest lucru se intampla va rugam sa ne contactati pentru a va rambursa plata sau pentru a va oferi o noua livrare gratuita pentru o data ulterioara.

 

Garantii oferite de noi

Pentru produsele si serviciile care se afla sub controlul nostru va oferim garantia rambursarii totale a platii sau oferirea unor vouchere cadou in contravaloare daca:

         >  Nu s-a facut livrarea la data agreata cu dumneavoastra din motive care au tinut strict de noi.

         >  Livrarea a intarziat la data agreata.

         >  Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Va putem rambursa plata in conditiile returnarii produsului deteriorat.

         >  Nu putem sa onoram comanda dumneavoastra din motive ce tin de noi, va vom returna banii.

         >  A fost livrat produsul gresit. O sa va rugam sa ne semnalati greseala, iar noi vom retrimite comanda dumneavoastra.

Dorim sa va reamintim ca singurele optiuni de compensare sunt rambursarea sumei platite sau vouchere cadou pentru achizitii viitoare, orice alta forma de compensare nu este subiect de negociere.

 

Regimul ofertelor speciale

Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.

Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.

Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.


Folosirea datelor personale folosite in comunicarea cu www.florariafocsani.ro   

Sunt situatii in care este extrem de important sa luam legatura cu dumneavoastra pentru a va oferi comanda dorita. De aceea va rugam ca datele oferite in crearea contului personal sa fie actuale si corecte.

Pretuim discretia si increderea acordata si va asiguram ca nu inchiriem sau vindem bazele noastre de date! Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati politica noastra de securitate a datelor.

     >   Numele

     >  Adresa de email - Folosim acest canal pentru a face corectii legate de comanda, pentru a va comunica schimbarile sau pentru a va consulta in legatura cu aspecte neplanificate.

     >  Numarul de telefon (fix si/sau mobil) In cazul in care este nevoie sa va contactam urgent vom folosi acest canal.Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.


Date de inregistrare: CÎTU WEB CONSULTING SRL, cu sediul in B-dul Brailei , Nr. 37, Focsani, este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J39/352/2018, avand Codul Unic de Inregistare 392776447.