Meniu
Coșul meu

Buchete de frezii

Buchet7 Trandafiri premium, 5 Lisianthus, 5 FreziiAranjamentmanual în atelierul Florăria FocșaniÎmpachetareîn hârtie albă tip kraftLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadăugării u..
254 RON
Buchet10 Trandafiri premium, 9 FreziiAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetare în hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Fo..
200 RON
Buchet5 Trandafiri Premium, 7 Minirosa, 9 fire FreziiAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuită..
295 RON
Buchet9 Trandafiri premium, 10 Frezii parfumateAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuităîn Foc..
204 RON
Buchet9 Trandafiri premium , 6 FreziiAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani ..
190 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)