Meniu
Coșul meu

Aranjamente florale

Flori11 Trandafiri premium ,3 Crini parfumați ,3 CrizantemeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuită în Focșani Posibilitateaadaugarii unui mesaj personaliz..
315 RON
  Flori4 Trandafiri premium,5 Astromelia ,5 Crizanteme ,10 Garoafe↵Aranjamentmanual în atelierul Floraria Focșani Livrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadaugarii unui mesaj ..
249 RON
Flori19 Trandafiri roșii PremiumRealizaremanual în atelierul Floraria FocșaniAranjamentîn coș albLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuită    în FocșaniPosibilitateaadaugarii unui mesaj personalizat gra..
305 RON
Aranjament floral 7 Cymbidium Aranjament floral 7 Cymbidium
-6 % Stoc epuizat
Flori    7 cupe Orhidee Cymbidium culori variate Aranjament    manual în atelierul Florăria Focșani Important Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărie Livrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comand..
159 RON 149 RON
Aranjament floral 9 Cymbidium Aranjament floral 9 Cymbidium
-6 % Stoc epuizat
Flori    9 cupe Orhidee Cymbidium culori variate Aranjament    manual în atelierul Florăria Focșani Important Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărie Livrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comand..
191 RON 180 RON
  Flori5 Trandafiri Premium albi,5 Lisianthus alb ,5 crizanteme tip Margareta↵Aranjamentmanual în atelierul Floraria Focșani Livrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadaugarii ..
209 RON
Flori6 Trandafiri premium, 5 Gerberă, 6 GaroafeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn cutie carton specială sau coșulețLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadăugări..
179 RON
  ↵ Flori19 GerberăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadaugarii unui mesaj personalizat gratuit (mesajul poate fi atașat la ..
174 RON
  ↵ Flori23 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadaugarii unui mesaj personalizat gratuit (mesajul po..
360 RON
  ↵ Flori6 Trandafiri premium, 4 Fire Astromelia, 5 CrizantemeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadăugării unui mesaj ..
185 RON
Flori11 Trandafiri premium ,culori variateAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani&..
204 RON
Flori 11 Trandafiri premium Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani Impachetare pe burete special pentru flori Livrare opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită) L..
199 RON
Ursuletul din trandafiri Albastrii, decorat manual este un nou concept de cadou pentru a-ti surprinde persoana iubita .Acesta are o inaltime de aproximativ 40 de cm si este asezat intr-o cutie transparenta, legata cu o funda de saten albastra. Dimensiunile cutiei de cadou sunt 42 cm inaltime, 32 cm ..
230 RON
Ursuletul din trandafiri Albi decorat manual este un nou concept de cadou pentru a-ti surprinde persoana iubita . Acesta are o inaltime de aproximativ 40 de cm si este asezat intr-o cutie transparenta, legata cu o fundita alba. Dimensiunile cutiei de cadou sunt 42 cm inaltime, 32 cm latime. ..
230 RON
Ursuletul din trandafiri rosii decorat manual este un nou concept de cadou pentru a-ti surprinde persoana iubita .Acesta are o inaltime de aproximativ 25 de cm si este asezat intr-o cutie transparenta, legata cu o fundita. Dimensiunile cutiei de cadou sunt 32 cm inaltime, 28 cm latime.Ursuletul este..
160 RON
Ursuletul din trandafiri rosii decorat manual este un nou concept de cadou pentru a-ti surprinde persoana iubita .Acesta are o inaltime de aproximativ 40 de cm si este asezat intr-o cutie transparenta, legata cu o fundita. Dimensiunile cutiei de cadou sunt 42 cm inaltime, 32 cm latime.Ursuletul este..
230 RON
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)