Meniu
Coșul meu

CRYSTAL ROSES COLLECTION

Am lansat o mini-colectie de Aranjamente Florale,  pentru cele mai extravagante gusturi .

„ Mi-a facut o mare placere sa lucrez la aceasta mini-colectie de flori exclusivista. M-au inspirat materialele fine si fluide si am ales sa folosesc cristalele pentru ca mi se par cele mai vesele motive pentru a oferi ceva frumos cuiva drag. "

Cristalele sun realizate dintr-un plastic dur, avand la baza finisaje manuale realizate cu mare atentie si delicatete.


Brand: Floraria Focsani - Livrare în Vrancea Model: BMC110519
Buchet19 Trandafiri Premium + Praline Ferrero RocherAranjamentmanual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic durÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare..
385 RON
Buchet 15 Trandafiri Premium + Praline Ferrero RocherAranjament manual în atelierul Florăria Focșani accesorizat cu cristale din plastic durÎmpachetare în hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrare opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu liv..
313 RON
Brand: Floraria Focsani - Livrare în Vrancea Model: BMBTG1105
Buchet25 Trandafiri Premium + Tort CiocolatăAranjamentmanual în atelierul Florăria Focșani accesorizat cu cristale din plastic durÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data..
778 RON
Buchet 11 Trandafiri Premium + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual in atelierul Floraria Focsani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare in cutie carton speciala Livrare optiune de a alege data si ora livrarii (ex: puteti plasa com..
468 RON
Buchet 21 Trandafiri Premium + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa ..
507 RON
Buchet 15 Trandafiri Premium + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa ..
545 RON
Cutie inimă Crystal Roses
Stoc epuizat
Buchet 11 Trandafiri Premium + 16 minitrandafiri + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora livrări..
597 RON
Buchet 15 Trandafiri Premium + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa ..
599 RON
Buchet 17 Trandafiri Premium + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa ..
390 RON
Cutie W Crystal Roses
Stoc epuizat
Buchet 11 Trandafiri Premium + Spumant Casa Panciu + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora livră..
509 RON
Brand: Floraria Focsani - Livrare în Vrancea Model: BMCWI1105
Flori  21 Trandafiri Premium + Spumant Casa Panciu + Praline Ferrero Rocher Aranjament manual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic dur Impachetare pe burete în formă de inimă Livrare opțiune de a alege data și ora ..
676 RON
Buchet 101 Crystal Roses
Pre-Comandă
Buchet101 Trandafiri Premium + Praline Ferrero RocherAranjamentmanual în atelierul Floraria Focșani accesorizat cu cristale din plastic durÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrar..
1.849 RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)