Meniu
Coșul meu

Buchete de crizanteme

  ↵ Buchet6 Trandafiri premium, 6 Gerberă, 7 Hypericum, 5 Santine verzi, 7 GaroafeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satin satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi c..
262 RON
Buchet5 Trandafiri premium, 5 Crizantema tip margareta, 5 fire Lisianthus movAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora..
183 RON
  ↵ Buchet9 Trandafiri premium, 5 Crizanteme, 4 Astromelia, 7 EryngiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data ..
314 RON
  ↵ Buchet3 Trandafiri premium, 3 Gerberă, 2 Hypericum, 3 Astromelia, 2 Santine, 3 CrizantemeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă ast..
149 RON
  ↵ Buchet7 Gerberă, 3 Astromelia, 4 Santine, 5 Trandafiri premium , 5 GaroafeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare ..
199 RON
  ↵ Buchet4 Trandafiri premium, 3 Gerberă, 4 CrizantemeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)L..
160 RON
Buchet10 Trandafiri premium, 5 Gerberă, 5 Crizanteme, 5 SantineAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrar..
250 RON
  ↵ Buchet4 Trandafiri premium, 5 Gerberă, 5 Santine, 5 Crizanteme, 6 AstromeliaAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrar..
238 RON
Buchet3 Astromelia, 3 Crizanteme, 3 Gerberă, diverse culoriAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora dorită)Livrare gr..
114 RON
Buchet2 Crini asiatici, 3 Gerberă, 4 Santine, 5 Garoafe, 5 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora..
239 RON
Buchet mixt
Stoc epuizat
  ↵ Buchet 4 Crini asiatici, 9 Gerbera, 9 Trandafiri, 5 Santine , Gypsophila Aranjament manual in atelierul Floraria Focsani Impachetare in hartie tip kraft sau o legatura eleganta cu banda de satin Livrare optiune de a ale..
307 RON
Buchet5 Crizanteme, 2 Astromelia, 2 Gerberă, 6 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livr..
179 RON
  ↵ Buchet10 Trandafiri premium, 5 Hypericum, 6 Astromelia, 4 Santine, 8 GerberăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrar..
310 RON
Buchet mixt Celosia
Pre-Comandă
Buchet7 Trandafiri premium,4 Celosia, 2 Hypericum, 4 Santine , 5 Gerberă, 5 AstromeliaAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la da..
299 RON
  ↵ Buchet19 Trandafii, 10 Santini. Culorile florilor se pot schimbă în funcție de preferință.Aranjamentmanual în atelierul Florăria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comanda as..
353 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)