Meniu
Coșul meu

Decorative prin frunze

Anthurium la ghiveci
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI
Model: P5
Anthurium sau Pasarea Flamingo este o planta originara din America de Sud,este o planta foarte decorativa, atat prin flori, cat si prin frunze, Se dezvolta si infloreste mai repede, in incaperi puternic luminate, la noi in tara fiind intalnita ca planta de apartament. Exotice și convingătoare, c..
164 RON
Dracaena Marginata cu 3 tulpini cm la ghiveci
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI
Model: DRM
Copacul Dragon are un aspect remarcabil, cu 3  tulpini atragatoare, cu o inaltime de 50 cm. O completare interesanta pentru orice incapere. Ingrijirea acestei plante de interior este foarte simpla! Se udă planta saptamanal. Dracaena Marginata are o perioada de inactivitate in lunile noiem..
76 RON
Nephrolepis - Feriga la ghiveci cu cârlig
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI-18 %Stoc epuizat
Model: FGC
Nephrolepsis sau Feriga, se numără printre plantele care ajută la purificarea aerului din apartament. Feriga nu este o plantă pretențioasă, dar are nevoie de un loc umed și relativ întunecat . Este una din plantele care se simt foarte bine în baie și în bucătărie, dar și în locurile umbroase din ..
110 RON 90 RON
Planta Ficus 50 cm
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI
Model: PFFF
Originar din regiunile tropicale, ficusul este o planta lemnoasa arborescenta sau cataratoare (in functie de specie). Este o planta decorativa prin frunze, care sunt deosebite prin forma, marime si culoare. Intreaga planta contine latex. Frunzele de ficus sunt lucioase, lanceolate, alungite, iar cul..
80 RON
Planta Maranta
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANIStoc epuizat
Model: PMFF
Maranta (Maranta spp.) – face parte din genul Maranta, ce cuprinde aproximativ 30-40 de specii de plante, native din padurile tropicale ale Braziliei. Maranta este intalnita ca planta ornamentala de interior, fiind apreciata pentru frunzele sale decorative. Este o planta rizomatoasa, perena, cu cres..
149 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)