Meniu
Coșul meu

Mesaje de Craciun

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! Craciun fericit!


Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate!


Viata asta ne inraieste si uneori actionam ca niste nebuni dar sa nu uitam ca este Craciunul si sa fim un pic mai buni


Esti o fiinta atat de draguta, politicoasa, frumoasa, sincera, spirituala si unica pe aceasta lume… Primeste urarile mele de bine si aceste minciuni nevinovate.Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate! Punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!


La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii. Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit.


Sarbatori Fericite si un Craciun plin de zapada fina sa ai un an mai bun si la anu’ sa-ti iei masina


Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!


Cu mic cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!


Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toateBucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori


Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii


Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor si cheia succeselor viitoare, iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un sac plin. La multi ani!