Meniu
Coșul meu

Mesaje de Paste

Umbla veste-n tot orasul

Umbla veste-n tot orasul

Cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat

Paste bun si Luminat!


Un Inger Alb

Hristos a inviat!!! Un inger alb pe o lalea va trece azi prin casa ta si iti va spune bland, soptit: “PASTE FERICIT”!!!In zi de sarbatoare cand clopote

In zi de sarbatoare cand clopote bat lumanari aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna “HRISTOS A INVIAT” !


Sarbatoarea Sfanta

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.


Iubeste, iarta ..

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat, Crede si uita tot ce-ai indurat. EL ti-e lumina, caci EL te-a creat. Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat, HRISTOS A INVIAT Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!!


Bucuria vine din lucruri marunte

Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT !!


Liniste sufleteasca

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!!!Iisus sa va ierte pacatele

Iisus sa va ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa va spele necazurile din suflet!! Paste Fericit!!


Fie ca Lumina Sfanta

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!


Poezie de Paste

Soarele maret s-arata

Bolta toata o rasfata

Parca este mai senina

Veselia e deplina

Fiindca astazi este Paşte


Si Hristos a inviat

Credinta El ne-a dat

Sa iubim neincetat

Sa fim buni, milosi in viata

Toate astea ne invata

Hristos a inviat!Poezie de Paste – vine iepurasul

Iepurică-iepurel

Stă tot anul cuminţel.

Vine doar în primăvară,

În gradină, de cu seară.

Căci, vezi bine, el cunoaşte

Când e vremea pentru Paşte !

Şi atunci, de dimineaţă,

După ce te speli pe faţă,

Tu să cauţi în gradină,

Pe sub tufe de sulfină,

Ouă roşii, bomboanele,

Ciocolată, acadele.


Cadoul tau de Paste …

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!


Anul acesta iepurasul …

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!Ingeri peste casa ..

Acum, cand Harul e iar cu noi…Si ingeri peste fiecare casa…Iisuse Te Rugam Sa Vii…Sa Stai cu noi la masa.


Un gand curat …

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!


In noaptea Invierii …

In noaptea Invierii,cand clopotele bat din suflet noi va spunem: HRISTOS A INVIAT!!


Paste, mielul dericit …

Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.


Un iepuras cu botic alb…

Un iepuras cu botic alb…A venit la voi in prag…Sa va aduca un ou rosu…Care sa va umple cosul…Ciocniti?.. HRISTOS A INVIAT!


Doi iepurasi, ca doi copilasi ..

Doi iepurasi, ca doi copilasi, au fugit peste imas si aduc in fuga lor vestea buna tuturor, ca HRISTOS A INVIAT, sa ne ierte de pacat, iar noi de EL de vom asculta, sus in cer cu EL vom sta, si-om zbura pe-a LUI aripa, ca sa nu ne fie frica. Amin!


Un iepuras …

Un iepuras tare dragalas…a iesit in cale…cu viteza mare…si-ti ureaza neincetat.. .sa ai Paste Minunat…si Hristos a Inviat !Sa reverse

Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.


De unde..

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet,

CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre!


Renastere

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile

tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei

a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.

HRISTOS A INVIAT


Hristos e viu

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.


Binecuvintare

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a-nviat!In noaptea Invierii

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna….HRISTOS A INVIAT !!!!


Iepurasul de Paste

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!


Ziua Invierii

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie….

HRISTOS A INVIAT!


Paste fericit

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa,bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.


Nu uita

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost “CRUCEA”, scopul SAU a fost “DRAGOSTEA”, motivui LUI ai fost tu!Sarbatori fericite!

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Sarbatori fericite!


Dumnezeu

Dumnezeul nostru Iisus Hristos..a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate. De niste fiinte pe care ii numim oameni… Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata ptr noi..si pentru ceilalti oameni.

Hristos a Inviat!


Noaptea Sfanta

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.


Lumina Sfanta

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra!HRISTOS A INVIAT!


Paste Fericit !

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii.

Hristos a Inviat!

Va pupam cu dor si drag!


Urare de paste

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!


Iepurasii de Paste

16 IEPURASI.. 8 SE SPIONEAZA…5 SUNT LA SOMNIC SI FRUMOS VISEAZA…2 MAI ALBIORI..DAU CADOU DE SARBATORI..IAR ULTIMUL A CITIT..UN NOU PASTE FERICITIubeste, iarta

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,

Crede si uita tot ce-ai indurat.

EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.

Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,

HRISTOS A INVIAT!


Luminoasa sarbatoare

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!


Urare de Paste

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!


Lumina Sfintei Invieri

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!


Sa va apere

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.


Hristos a inviat!

Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. El si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind alaturi de Craciun un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie. Farmecul deosebit este dat atat de semnificatia religioasa intotdeauna mai exista o sansa de mantuire cat si de traditii: oul pictat, iepurasul, masa cu mancaruri traditionale cozonac, pasca, miel, slujba de sambata seara cu luarea luminii. Hristos a inviat!


Hristos sa va aduca lumina

Hristos sa va aduca lumina

E-n somn de salcii un vis de rastignire

E plans de miei si plaiuri cu verdeata

Hristos sa va aduca lumina

In noaptea renuntarii la moarte pentru viata


Urare

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!


Ade


varat a Inviat

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumiti si fericiti cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea care sigur multi nu o au si mai presus de acestea invatam in viata sa o pretuim si invatam sa traim iubind acelasi om care ne e suflet pereche, ne e destinat. Sa ai parte de toata dragostea de la cel de langa tine sa o dai in mod altruist inapoi si sa va pretuiti clipa ca si cum ar fi mereu ultima. Pretuiti lumina din viata vostra.


Bucurie

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile!


Priveste….

Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: “Pentru tine am facut-o.”

Sarbatori fericite!

HRISTOS A INVIAT!


Taina invierii

Taina invierii…ce nu am da sa o primim,

Doar prin iertare si iubire o gasim,

Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,

HRISTOS A INVIAT!


Mesaje de Paste pentru colegi de servicu, sefi, prieteni de familie 

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! 


Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit! 


Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT! 


Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. 


Paste fericit, luminos, bucurii si sperante implinite. Hristos a Inviat! 


Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! 


Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. Poezii de Pasti pentru copii si adulti 

Umbla veste-n tot orasul 

Cum ca vine iepurasul 

Sa v-aduca pe-nserat 

Paste bun si Luminat! 


Paste mielul fericit, 

Oul sade inrosit, 

De rusine s-a scumpit, 

Iar iubitul iepuroi 

Sa-ti aduca euroi, 

Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate! 


Ou inrosit, 

Miel rumenit, 

Cozonac marit, 

Paste fericit. 


Un iepuras cu boticul alb 

A venit la voi in prag 

Sa v-aduca oul rosu 

Care sa va umple cosul. 

CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!