Meniu
Coșul meu

Mesaje de Sfantul Ion


La multi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire si zile imbelsugate!

 

Sa aveti parte de un an minunat, de zile frumoase si fericire cat cuprinde. la multi ani tuturor Ionilor, Ioanelor!

 

In aceasta zi minunata, eu iti doresc sa-ti traiesti viata asa incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit si sa ai puterea sa lasi in urma tot ceea ce te supara, pentru a putea fi fericit! Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc! Din toata inima iti urez LA MULTI ANI!

 De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!

 

La multi ani de Sf Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange, si sa TRAIESTI....de parca acum ar fi sfarsitul!


Să trăiţi 100 de ani ca în Rai şi să vă bucuraţi de soare ca în Dubai.


La Mulţi Ani Ioane, să ai un an plin de reuşite şi pentru că eşti căsătorit te rog fereşte-te de ispite!


La Mulţi Ani Ion/Ioana! Sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!


Deşi azi de Sfântul Ion ai primit multe mesaje cu urări care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele eşti cea mai frumoasă floare!


Deşi nu ai multe clase Ioane … ai a vieţii şcoală, cine nu te ştie pe tine … nu are cultură generală!E 7 Ianuarie 2011 şi este o iarnă grea, o să stau în casă Ioane şi o să beau în cinstea ta!


La Mulţi Ani Ioane, acum că ai de toate, ai început să mănânci cu două linguri şi să iei în greutate.


Dragă Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă deşi afară este un ger de crapă pietrele, îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.


Este minunat să ştii că cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine; dar e şi mai minunat să ştii că există cineva care nu-ţi uită niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată şi să ştii că eşti şi vei fi mereu iubit/ă de toţi prietenii tăi. Cu drag, al tău prieten.