Meniu
Coșul meu

Decorative prin frunze

Anthurium la ghiveci
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI
Model: P5
Anthurium sau Pasarea Flamingo este o planta originara din America de Sud,este o planta foarte decorativa, atat prin flori, cat si prin frunze, Se dezvolta si infloreste mai repede, in incaperi puternic luminate, la noi in tara fiind intalnita ca planta de apartament. Exotice și convingătoare, c..
164 RON
Bonsai
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI
Model: BFF
Bonsaiul, planta de interior care aduce calmul, pacea! Daca va fi ingrijit corespunzator, acesta va ramane alaturi de noi pe tot parcursul vietii. Se spune ca bonsaiul va crea o legatura aparte cu proprietarul casei, o adevarata conexiune om-natura. Omul va deveni mai linistit, mai stapan pe sine..
187 RON
Dracaena Marginata 3 tulpini la ghiveci
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI Stoc epuizat
Model: DRM
Copacul Dragon are un aspect remarcabil, cu 3  tulpini atragatoare, cu o inaltime de 120 cm. O completare interesanta pentru orice incapere. Ingrijirea acestei plante de interior este foarte simpla! Se udă planta saptamanal. Dracaena Marginata are o perioada de inactivitate in lunile noiembrie ..
225 RON
Dracaena Marginata cu 2 tulpini cm la ghiveci
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI Stoc epuizat
Model: DRM
Copacul Dragon are un aspect remarcabil, cu 2  tulpini atragatoare, cu o inaltime de 100 cm. O completare interesanta pentru orice incapere. Ingrijirea acestei plante de interior este foarte simpla! Se udă planta saptamanal. Dracaena Marginata are o perioada de inactivitate in lunile noiembrie ..
89 RON
Nephrolepis - Feriga la ghiveci cu cârlig
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI -18 %
Model: FGC
Nephrolepsis sau Feriga, se numără printre plantele care ajută la purificarea aerului din apartament. Feriga nu este o plantă pretențioasă, dar are nevoie de un loc umed și relativ întunecat . Este una din plantele care se simt foarte bine în baie și în bucătărie, dar și în locurile umbroase din ..
110 RON 90 RON
Soleirolia la ghiveci
LIVRARE GRATUITĂ ÎN FOCȘANI Stoc epuizat
Model: SRL
Descriere generala: Soleirolia Diametru ghiveci: 9 cm Înălțime plantă: 12 cm Lumina: Semiumbră Temperatura: Rezistă la frig Udare:  Vara, o dată la 2-3 zile, iarna, la 10-15 zile. Substrat recomandat: Amestec turbă pentru plante de apartament Îngrășământ recomandat: Pentru plante verzi ..
25 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)