Meniu
Coșul meu

1 si 8 Martie

19 Cale albe
Pre-Comandă
Buchet 19 Cale albe Aranjament manual în atelierul Florăria Focșani Împachetare în hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu banda de satin Livrare opțiune de a alege data și ora livrării (ex: puteți plasa comanda astăzi cu livrare la data și ora..
355 RON
Flori19 Trandafiri roșii PremiumRealizaremanual în atelierul Floraria FocșaniAranjamentîn coș albLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuită    în FocșaniPosibilitateaadaugarii unui mesaj personalizat gra..
305 RON
Flori11 Trandafiri premium ,3 Crini parfumați ,3 CrizantemeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuită în Focșani Posibilitateaadaugarii unui mesaj personaliz..
315 RON
  Flori4 Trandafiri premium,5 Astromelia ,5 Crizanteme ,10 Garoafe↵Aranjamentmanual în atelierul Floraria Focșani Livrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadaugarii unui mesaj ..
249 RON
Flori    7 cupe Orhidee Cymbidium culori variateAranjament    manual în atelierul Florăria FocșaniImportant Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărieLivrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astă..
159 RON 149 RON
Flori    9 cupe Orhidee Cymbidium culori variateAranjament    manual în atelierul Florăria FocșaniImportant Culorile florilor componente diferă de stocul existent în florărieLivrare    opțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astă..
191 RON 180 RON
  Flori5 Trandafiri Premium albi,5 Lisianthus alb ,5 crizanteme tip Margareta↵Aranjamentmanual în atelierul Floraria Focșani Livrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadaugarii ..
209 RON
Flori6 Trandafiri premium, 5 Gerberă, 6 GaroafeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn cutie carton specială sau coșulețLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadăugări..
179 RON
  ↵ Flori19 GerberăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaadaugarii unui mesaj personalizat gratuit (mesajul poate fi atașat la ..
174 RON
  ↵ Flori23 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadaugarii unui mesaj personalizat gratuit (mesajul po..
360 RON
  ↵ Flori6 Trandafiri premium, 4 Fire Astromelia, 5 CrizantemeAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadăugării unui mesaj ..
185 RON
Flori29 Trandafiri premium + felicitare personalizatăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuită..
362 RON
Flori9 Trandafiri premium + felicitare personalizatăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităî..
134 RON
Buchet101 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilit..
1.390 RON
Buchet 11 lalele
Stoc epuizat
  ↵ Buchet11 Lalele roz și galben + felicitare personalizatăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie albă tip kraftLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani P..
104 RON
Buchet 11 Lalele multicolore
Stoc epuizat
Buchet11 Lalele multicolore + felicitare personalizatăAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie albă tip kraftLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitateaadăugăr..
114 RON
Buchet11 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPosibilitateaada..
164 RON
Buchet11 Trandafiri albiAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilitatea..
164 RON
Buchet13 Trandafiri premiumAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn Focșani Posibilita..
184 RON
Buchet13 Trandafiri premium roșii și albiAranjamentmanual în atelierul Floraria FocșaniÎmpachetareîn hârtie tip kraft sau o legătură elegantă cu bandă de satinLivrareopțiune de a alege dată și ora livrării (ex: puteți plasa comandă astăzi cu livrare la dată și ora dorită)Livrare gratuităîn FocșaniPo..
184 RON
Afişare 1 - 20 din 79 (4 pagini)